lördag 9 juli 2011

Fina väskan har anlänt:)






Den nymålade tavelfärgs målade dörren :)




Lamporna:)










LÖRDAG



























Då var sista dagen gjord på Sveas ! Hela mammas bil full av frisörsaker som ska tömmas. Igårkväll tog jag och Emelie en sväng till Grand samarkand! Hihi mysigt som bara den var det! Köpte oss en varsin "onepiece" Guuu så skön den var :) Kommer flytta in i den i veckan som kommer! Markus får stå ut med en jättebebis, jag har ju semester:)











Riktigt skönt att kunna sova någon timme längre idag! "Att göra" listan har varit låång denna veckan så sömnen har inte varit prioriterad. Hade en el kille här hemma igår som fixade alla mina farlig uttag :) Sen frågade jag snällt med min hundblick om han även kunde hänga upp lampan över köksbordet :) Hihi fyy vad det måste vara irriterande när stackarna har hur mycket som helst att göra också kommer jag och frågar om han kan montera upp min kökslampa :) Eller så var det gott för honom att ha lite småjobb :) Han fixade iaf ihop det jättefint! Sen ökad ejag på hundblicken lite och kollade om han kunde komma till lokalen o montera upp våra lampor där:) O de fixade han:) KANON! Nu ska de bara kopplas in också o de gör han på måndag :)




















Jag och Emelie provade vårt högtalarsystem i veckan. "FAN DE SKORRAR JU!!!" " SKA DE NU VARA SÖNDER OCKSÅ NÄR DOM ÄR HELT NYA??" "GRRRR!!" . ...Sen kom Alex och satte sladdarna i rätt uttag så fungerade dom...hmm tur vi har honom! :)




Nu är lokalen kaklad, toaletten är färdigmålad, schamponeringarna insatta, vatten draget, tvättmaskin på plats, personalrum målat och golvet bytt. Börjar bli som vi vill ha det! :)









Ska upp till Cocos nu :) Ha en fin dag!




































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar