söndag 10 januari 2010

Haft en jättemysig helg hemma hos mamma och pappa! I lördags åkte vi hem och åkte skidor bakom Sussi! hihi hade så roligt! Både jag, Mattias , Emma och Niklas åkte :)

Sen åkte vi och spelade ishockey och grillade korv, brrr va kallt det var men roligt :) Sen var vi lagom trötta när vi kom hem så alla drog fram fåtöljerna och la oss framför brasan som mamma hade tänt. Så mysigt och bara ligga och prata och titta på elden!
Tog med oss kalla öl och bastade, sen stod det Tacos på menyn! Mumsss :) Kusinerna Julia och Otto kom med på kvällen och sen spelade vi paketleken och Pictunary! Hade en kanonmysig dag!!!

Idag gick jag, Mattias, Charli och pappa lååångrunda. Vi tappade en person (Mattias) orkade inte gå hela så vände efter nån km :) hehe vi gick en mil!!! Och efter både skidåkning,hockey och en mils gång var benen något sega :) Men det var fint att gå. Gick en skogsrunda, solen sken, såg rådjur och det var inte lika kallt som igår!

Nu är vi hemma i Älmhult och har lagat hemmagjorda hamburgare, nu ligger vi utslagna i soffan och dricker Te :) Challe är trött efter skogsrundan så han sussar gott i sängen!
Ha en fin kväll och en bra start på ny vecka!
Kram.




Mys framför brasan

hockey!
I paketleken fick Otto dessa coola brillorna. Skrattade när han drack Cola :) hihi

Charli solade sig :)



När vi var ute med hästen :)




Hahah Mattias åker skidor! Lite stappligt i början men sen kom även dom i full fart!!





Mattias tur att åka :)






Wihoo :) AA va roligt det är!! Vill aldrig sluta åka!! :)
















Niklas satt lite på sussi :)








Lite bilder från helgens aktiviteter :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar