fredag 8 januari 2010










FREDAG!!!!!!!!!!!!


Veckan härligaste dag!! Och idag har det varit strålande solsken och iiiiisssskallltt! Burrr! Jag , Katarina , Charli och Tildis var ute och gick långrpomenix idag. Smörjde Charlis tassar med vaselin sen så dom klarar kylan bättre.


Sen kom älkslingen hem från jobbet och vi har lagat mat tillsammans, polarbröd i ugnen med köttfärs,paprika,ost och tomat på, supergott!


Fredagar är alltså veckans bästa dag! Efter promenaden innan blev det en lååång dusch, strosade runt med ett glas vin, lyssnade på musik och målade naglarna. Sånt man inte gör en "vanlig vardag". Så härligt!
Nu är det Let´s Dance som gäller! Charli har gosat med oss i soffan, han tycker också det är skönare att hålla sig inomhus när det är såhär kallt. Gjorde ett smycke idag ingraverat CHARLI. Charli är vår allas gosvovve och jag saknar honom bara jag ska till Maxi och handla :( hihihi är väl så det ska vara kanske :)

Ha en fin fredagkväll! Jag ser fram emot morgondagen när vi ska hem till mamma och pappa, Emma och Niklas! Blir att tolka med skidor,grillning, bastukväll och pictunarykväll :)






FREDAGSMYS! Charli sover sött














Smyckestillverkningen har kommit igång på allvar nu :) Ingraverat, Charli!



Smycke, nyklippt och nyfärgad!¨Jag och Gerdan var på salongen tiiidigt imorse och fixade varandras hår. Sååå skönt att få detta gjort!




Tidig fredagsmorgon hos oss. Det bästa Charli vet när vi har varit ute och gått långpromenad i kylan att lägga sig och gosa med en nyvaken husse!


Nu sover han såhär sött :)
Hihi blev lite sne text men det är väl det som är charmen med att göra smycken själv!



2 kommentarer:

  1. Det ser ut som om ni har det kallt också.Här har vi haft över -30 sen före jul.Vad mycket kul Charlie får vara med om och visst kan man inte annat än älska den hunden?

    SvaraRadera
  2. fina bilder mer o långa promenader ring så går vikram katarina

    SvaraRadera