fredag 17 april 2009






Här är receptet jag gjorde i förgår. Det är verkligen supergott så du måste prova! Enkel också! (annars hade inte jag lyckats så...)

Ingredienser
4 port

4 kycklingfiléer, ca 500 g

2 vitlöksklyftor

smör

2 1/2 dl Arla Köket vispgrädde

1 hönsbuljongtärning

2 tsk fransk senap

1/2 dl grovhackad gräslök

1/4 gurka

1/2 paket bacon, à 140 g


Gör så här
Skala och hacka vitlöken. Bryn kycklingen runt om i smör i en stekpanna. Blanda grädde, smulad buljongtärning, senap, vitlök och gräslök i en vid panna. Lägg i kycklingen. Låt den koka under lock ca 10 min. Skär gurkan i skivor och halvera dem. Strimla baconet och stek det knaprigt. Låt det rinna av. Rör ner gurkan i såsen vid servering och strö över baconet. Servera till kokt färskpotatis.

Jag tog i lite extra senap och lite mer grädde :) Kanonsmarrigt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar