söndag 1 augusti 2010

Allt går inte som man vill, sommaren började jättetokigt. Skönt att man har människor runt omkring sig som är helt underbara! Att man kan känna sig så ensam, även att ni är hos mig, att man kan känna sig så ledsen, även fall man inte är ensam om beslut man måste ta, att man kan bli helt orkeslös, utan att göra någonting, att det liv man levt, inte längre kommer att förbli. Vissa beslut är svåra att ta, en del gör man rätt en del gör man fel.





Semestern har varit jättebra! Bättre än jag någonsin kunnat ana.
Min och idas Roadtrip upp till smögen! Hade en helt underbar vecka med bra väder, Rosévin på kvällarna med jättegod mat, Kändismiddag ;) Party på Baden, sol och bad, loppis, camping , klipporna...kan dra upp hur mycket som helst.

Var där i en vecka nästan och åkte sedan hem för att gå på logdans:) hihi 5års jubileum på systers och ida melins logdans :) Har inte haft så roligt på länge! Bra partyfolk,bra band,bra väder,god mat :) kanonfest!


Har nu varit i lägenheten i Halmstad i en vecka :) haft bra väder (för det mesta) Och bara haft en underbar semester! Varit på stranden och solat , varit vi hamnen och ätit gott:) Besökt Marinafestivalen ett antal gånger :) Jobbade på bröllop igår! haha hade så grymt roligt :) Lyckat bröllop alltså:)
Idag har det varit lugnt, en runda vid hamnen och nu bio! Att det är sån skillnad på halmstad nu och när jag bodde här i tre år?

Här är bilder från sommaren..eftersom uppdateringen varit så dålig blir det en hög med bilder idag:)

Kram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar