onsdag 10 februari 2010

Nya vårjackan, kort skinnjacka. VÅR VÅR VÅR kom nu!















Köpte ny vårjacka idag!! Love it och nu är verkligen våren välkommen!! Även helgen är välkommen! Ska bli mysigt att ha riktig tjejhelg :) Fredag blir det mys med syster yster. Allt för längesen vi hade vin-och-ost-kväll här hemma, sen får vi ju inte glömma äkta fredagsmyset med Let´s Dance och Solsidan (heter de va..?) . På lördag blir det cuppen i Haganäs med Idan! Älskar den cuppen! Fikar, pratar skvaller och tittar på fotboll samtidigt :) Några fler som ska dit? Sen blir det utgång med flickorna på kvällen! Söndag kan jag tänka mig en Café Derés frukost, eller vad tror du Ida? Sen pyser vi vidare igen till cuppen!
På fredag hoppas vi även på "fredagsfikan" med Ida och Mallan. Kan du med Malin?.
Köpte även lördagens outfit idag så det inte blir som det brukar innan vi ska ut. Brukar iof handla om strumpbyxor som aldrig passar eller är för genomskinliga eller gått sönder....har inte införskaffat dessa till lördag ännu så kanske inte ska säga för mkt. Brukar sluta med panik :)

Pussokram



1 kommentar:

  1. Jaaa, mysigt vi ska ha det i helgen! En frulle på Derés låter toppen:) Åhhh, jag längtar till allt roligt, men först sivans ikväll:) Puss

    SvaraRadera