lördag 16 januari 2010


Hade en supermysig kväll hos Ida igår! Hon är ju nyinflyttad på Campus så var ju nyfikna på lägenheten, och den var såå mysig!! Var först på Akropolis och åt Black&White, sen hem till Ida och krängde godis och läsk :) Kollade Let´s Dance och TWILIGHT! Älskar den filmen! Är verkligen ingen film människa men den föll jag pladask för :)
Fick panik igår när jag körde till växjö. Ingen spolarvätska och varför blir det aldrig gjort att man byter sånna saker??? MÄNNEN??? Vi var iaf duktiga och körde in och fyllde på vätska, eller rättade sagt Malin var! haha jag och Ida försökte med vår insatts att hitta rätt hål att fylla vätskan i, gick sådär bra :D haha men roligt hade vi! Och det funkade till slut :) Tack flickor!
Idag har jag och Charli tillbringat dagen på slaongen. Färgade Emmas hår brun-rött. Permanentade mammas hår baktill. Blev jättebra! Tog en långpromenad hemåt och nu blir det att ta det lite lugnt. Ska hem till svärföräldrarna senare och spela spel och äta! Resten ska på Revyn ikväll men känner att vi är lite "mätta" på den så vi kommer direkt hem till K & G istället :)
Hoppas ni får en fortsatt bra lördag!
Kram!

1 kommentar:

  1. Tack för igår brudarna:) Måste vi göra om snart igen! Och jaa, Malin var grym:) Bra brud reder sig själv:P Kram

    SvaraRadera